بذر گوجه چری قرمز زیتونی
بذر گوجه چری قرمز زیتونی ، بوته های پربار تولید می کند و میوه ها به اندازه زیتون و شیرین مزه می باشند.
هیچ چیز نمی تواند جایگزین لذتی شود که شما از برداشت و مصرف یک محصول گوجه فرنگی تازه و آبدار که خود پرورش داده اید، در عصر یکروز آفتابی تابستان بهره مند می گردید.
هیچ خوراکی بامزه ای بهتر و گواراتر از یک عدد گوجه فرنگی گرم و تازه رسیدۀ خانگی نیست که بهمراه نان داغ و تنوری بعنوان عصرانه خورده شود.
اینگونه گوجه فرنگی ها را می توان به آسانی در باغچه های خانگی ، تراس ها ، پاسیوها
و حتی پشت پنجره های آفتابگیر در تمام فصول پرورش داد.
بذر گوجه فرنگی چری بستگی به نوع واریته محصولی با اندازه های مختلف می دهد .
گوجه فرنگی های زیتونی کشیده هستند وظاهری شبیه به خرما دارند .
این رقم قیمتی بالا تر از گوجه فرنگی معولی داشته و در بازار بیشتر به نام چری معروف اند .
هر بسته حاوی ۲۵ عدد بذر ضدعفونی شده + دستور کاشت
کاشت بذر گوجه چری قرمز زیتونی در تمام فصول
فصل کاشت این گوجهها معمولا بهار است ، اما برای پرورش گوجه در واقع فقط به آفتاب و گرمای مناسب نیاز دارید. حال اگر بتوانید شرایط را مهیا کنید، دیگر فصل هم اهمیتی ندارد. برای این کار گلدانی را در نظر گرفته و بذرها را در آن بکارید.
کشت بذر گوجه فرنگی چری sweet olive cherry
گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان ؛ کشت آن قابل صرفه است.
زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود.
به همین دلیل است که در کشت گوجه فرنگی واریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف گوجه فرنگی مطابق است. گوجه فرنگی ریز در اندازه های ۵ تا ۲۰ گرمی تولید شده است.
خواص گوجه فرنگی چری
گوجه فرنگی و گوجه فرنگی چری اشتهاآور، برطرفکننده ضعف و خستگی، تقویتکننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه میکنند.
در ضمن گوجهفرنگی برای رفع مسمومیتهای مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است.
در ضمن با توجه به اینکه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاطها بسیار مؤثر است.
گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاه مدت آن حتی تا ۱۵ الی ۲۰ روز نیز یخچال بهترین مکان است ولی برای زمان بیشتر از آن میتوان روش فریز کردن را انتخاب کرد.